Personal trainer Arnhem

Ben je er klaar mee en wil je nu echt voor resultaat gaan? Denk dan eens aan een personal trainer. In Arnhem kun je hiervoor terecht bij 100%PT. Deze personal trainer garandeert resultaat, geeft je persoonlijke en op maat gemaakte trainingen en is bovendien expert in blessure behandeling. Een all-in pakket dus!

Afvallen?

Wat je doel ook is: 100%PT, de ervaren personal trainer in Arnhem en omgeving, helpt je graag. Dankzij zijn jarenlange ervaring kan hij je ondersteunen bij het behalen van de doelen. Afvallen, aankomen, sterker worden of strakker worden? Dankzij persoonlijke begeleiding die verder gaat dan alleen schema geven, weet je zeker dat jij dit keer je doel behaalt! Deze personal trainer kijkt niet alleen sec naar het doel, maar ook naar de achterliggende gedachten en eventuele obstakels of problemen.

Waarom?

De filosofie van deze personal trainer in Arnhem is simpel: het moet voor iedereen realiseerbaar zijn om te werken aan een gezond lijf waar je trots op bent. Dankzij de kennis van tegenwoordig weten we meer over sport en voeding als ooit tevoren. Hoe weet je wat werkt voor jou en hoe creëer je het voor jou perfecte schema in de warboel van kennis en tips op het internet? Een gecertificeerde en ervaren personal trainer kan je hierbij op weg helpen.

Over deze personal trainer in Arnhem

100%PT is opgericht door trainer Daniel Scheppers. Hij studeerde natuur- en sterrenkunde, maar tijdens zijn studie werd fitness zijn passie. Dit resulteerde in een eigen bedrijf als personal trainer. Daniel kijkt niet alleen naar het behalen van je doelen, maar kan je ook goed helpen bij pijnbestrijding en het voorkomen en verhelpen van blessures. Een alles in 1 pakket dus.

Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met hem op.