Botox

Kliniek Dokter Frodo in Amsterdam

In de Cornelis Krusemanstraat in Amsterdam zit de praktijk van Dokter Frodo Gaymans. In deze kliniek worden gemiddeld 3.000 cliënten per jaar behandeld met onder andere botox, fillers, liquid facelift, wallen onder de ogen, laser en huidverbetering. Waar veiligheid en comfort van groot belang is bij uw behandeling staat vanaf het eerste contact tot de nazorg staat een team van consulenten en artsen klaar om u te helpen met dit hele proces.

Behandeling

De Botox behandeling met botuline toxine type A zorgt ervoor dat de rimpelvorming wordt tegen gegaan. Maar botox wordt ook ingezet tegen overmatig zweten, tandenknarsen en migraine. De behandeling zal niet veel langer duren dan tien minuten en u zult in 2 á 3 dagen al resultaat zien. Het eindresultaat ziet u na 2 weken dit zal 3 tot 6 maanden aanhouden.  Veel mensen vinden de kleine prikjes erg meevallen. Vooral tegenover het resultaat dat vaak boven verwachting is.

Botox in Almere, Zeewolde en Lelystad
U hoeft echter niet helemaal naar Amsterdam te reizen wanneer u in Flevoland woont! Voor een Botoxbehandling, kunt u terecht op Lumière Aesthetics.

 

Met een botox behandeling van Polikliniek de Blaak krijgt u uw energieke en frisse look weer helemaal terug. U kunt voor een botox behandeling terecht bij onze vestigingen in Rotterdam, Rijswijk en Tilburg